17 Haziran 2012 Pazar

IHLAMUR AĞAÇLARI VE YENİ SARI GELİNLERİMİZ :)


Ihlamurda çiçeklenme geçen hafta başlamıştı ve artık ıhlamur çiçegide yavaş yavaş sona geliyor. Kestane  artık tamamen kesildi sayılır. yukarıdaki ıhlamur ağacı bizi kış aylarında ıhlamur çayından mahrum bıraksada bal olarak geri dönecektir inşaallah :)


 sarı gelin dedik ya; aslen ceddi alman olan İstanbul dogumlu Sakaryanın  Sapanca ilçesine gelin gelen yukarıda  görünen sarı damgalı gelinimiz ve diger 7tanesi ile birlikte hepside  Allahın izniyle yeni yuvalarında yumurtalayarak kıraliçelik görevlerine başlamışlardır:) İşte arıcını gelinleride böyle oluyor :))




2 yorum:

  1. selamun aleyküm yüksel kardeşim tamamının sorunsuz bir şekilde kabul edildiğine sevindim yanlız bir uyarım olacak haftada 1 kere kendinin kızları koloniye hakim olana kadar konntrol et çünkü her an ırk değişikliğinden dolayı anaya ihanet olabilir bun çok az olasılıkla da olsa yaşadık selam ve dua ile allaha emanet ol.

    YanıtlaSil
  2. Aleykümselam asım abi. Tecrübemiz arttıgı gibi sizin gibi güvenilir birindn ana temin etmek ayrı bir nimet. 3-5 günlük yumurtalarda atılmıstı kontrollerde.

    YanıtlaSil