9 Şubat 2013 Cumartesi

ARICILIK FESTİVALİNDEN

Bugün oldukça renkli bir gün oldu. Arıcılık bizlere yeni dostlukların kapısını aralıyor elhamdülillah


Öyleden sonra feshanedeki uluslararası arıcılık festivaline vardıgımızda daha henüz içeri girmeden arıcı dayım Hüseyin karakaya telefonla aradı. O benden önce gelmiş festival alanına bile girmişti. Buluştuk, hadi bismillah stantları gezmeye bi taraftan arı muhabbeti. Bu arıcılık başka bi güzel  meslek yav.
stantları gezerken değerli büyügüm kıymetli amcam Ali ÖZSOY telefonla aradı ve onuda o kalabalık içinde bulduk. Stantlardan alış verişler yaparken sayın arıcılık kursu hocamız Muzaffer KONUKÇU abimiz ve grubuyla karşılaştık. böyle güzel insanlar bir aradayken fotografı yapıştırdım. Tabi yeni foto makinesi alana kadar cep telin objektifiyle devam ediyoruz malesef .


amcam ve dayımla civan firmasının stantı önünde bende gireyim dedim kareye :)


ve sanal alemden arıcılık üzere tanıştıgım ve tanıdıgımdan bu güne kısa zamanda samimi ve içtenliği ile sevgisini kalbimize akıttığı  sakaryalı arıcı İlyas METİN abimizle akşam saatinde buluştuk. Abimiz büyük bal sagım makinası almak istedigi için beraberinde bende bilgilenerek benka stantından bilgi aldık. Fotoğrafın arka planında kazanlar bunun işareti zaten.



ilyas abimizle fuar alanını gezdikten sonra fıstıkla çay ikramı yaptı bana, aslında o misafir ben evsahibiydim. o sakaryadan festivale gelmiş biz istanbuldayız.  Asıl çay ve fıstıklar benden olmalıyken hızlı davranan ikramı yapmış oldu. İkimiz baş başa oturmuş sohbete başlayacakken iki arıcı abimiz  daha fıstıklara ortak çıktı :) tabi işin espirisi. Çok renkli sohbet oldu. Arıcılık üzerine çok şey var konuşulacak ama zaman yetmiyor tabi.



festival alanından çıkarken son çıkış ve giriş bölümü olan alanın fotografını alarak alandan ayrılsakda daha fotoğraflanmadık ve yazılmadıklar kaldı. 
GELECEK YIL YİNE ALLAH NASİP EDERDE BU GÜZELLİKLERİ TEKRARLARIZ İNŞAALLAH

2 yorum:

  1. Yüksel kardeşim ;
    Cumartesin günü öğleden sonra bizde feshanedeydik. Orada tanışmak istediğim arıcı arkadaşlardan biriydin. Düzceli, Bursalı,Beykozlu bir çok arkadaşlarl tanıştık gerçi sen istanbuldasın inşallah bir ara tanışma fırsatımız olur. Sğlıcakla kal.

    YanıtlaSil
  2. Evet Zafer abi bende bunu düşünmüştüm. Kastamonulu arıcı büyügümle tanışıp ve hatta ali türk abilerımizlede tanışırm görüşürüm diyordum ama nasip olmadı. İnşaallah yakın bir zamanda görüşürüz. Saygı ve hürmetlerimle

    YanıtlaSil